Галерија

Custom retro bike

Ви го претставуваме новиот кастм велосипед од Dragon Custom. Се работи за велосипед повеќе од 50 години стар кој е реставриран, а потоа кастимизиран. За сите оние кои што не успееа да го видат на Skopje Design Week. Велосипедот е работен по желба на клинет.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s