Галерија

Велосипедите на Драгон Кастм на концертот на Слаткаристика (галерија)

Слаткар и Тони Зен повикуваат Ајде да возиме точак со песната Биди Зелен заедно со  Здружението на граѓани ГоГреен и велосипедите на Драгон Кастм

Dragon Custom bicycles on a Slatkaristika concert (gallery)

Slatkar and Toni Zen with song Lets ride a bike or Go green, and a Civic Association GoGreen with Dragon Custom bicycles

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s