Галерија

Реставрација

НЕ ЈА ЗАБОРАВАЈТЕ АКЦИЈАТА ОД 20% ПОПУСТ ЗА РЕСТАВРАЦИЈА И РЕПАРИРАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ!!!
Што се случува при раставрација на велосипед?
Вообичаено се реставрираат постарите велосипеди, на кои сакате да им дадете втора шанса. Во зависност што сакате да се реставрира, се симнува р`гата од сите железни делови и се полираат, доколу е потребно се купуваат делови кои што неможат да се реставрираат, рамот на велосипедот се префарбува. Можноста за зачувување на истиот изглед е секогаш добродојдена.

Зошто е сега е најдобро време да ги реставрирате постарите велосипеди?
Општо е познато дека постарите марки на велосипеди се многу поквалитетни од денешните “кинески” што се повеќе се сретнуваат низ градот.
Една од причините е и зголемувањето на цената на бензинот. Еден од најдобрите и најбрзи начини да се движите низ градот е велосипедот, допринесува за вашето здравје и за вашиот џеб.
За сите оние кои што претежно возат во потоплите денови ова е најдобро време да си го “средат” велосипедот, за на пролет да биде спремен и употреблив за возење .
Раставрација на јапонски велосипед од 1954 година.
Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s