Одвоено

Таму некаде во распоредот за недела на 19 мај пишете “Под обавезно” и придружете ни се на Велосифест 2013, интересни работилници и супер филмчиња….Се за и околу велосипедот. Се гледаме…

https://www.facebook.com/events/122505291282848/

Слика

Таму некаде во распоредот за недела на 19

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s