Urban par – Fancy and Shvancen ha ha :)

Velosipedite se so modificiran ram so zelezni dodatoci na ramot, gravura i stencil tehnika…
Bicycles are with modified frame, iron accessories on a frame, engraving and stencil technique…

This slideshow requires JavaScript.

Evropska nedela na mobilnost 2013

Evropska nedela na mobilnost 2013 – bea dodeleni 13 velosipedi i 2 dobitnici od nas dobija tetovazi – so zdravje da si gi vozaat

This slideshow requires JavaScript.

 

Слика

Награди на Европска недела на мобилност

Награди на Европска недела на мобилност

Во 1963 во Скопје имало 100.000 велосипеди, почист воздух – подобар живот
Дојдете да не посетите на Европската недела на мобилност на 20 септември во Парк кај Школка, ќе биде интересно, освен можноста да се добијат велосипеди ќе има и награди од нас…. Се гледаме…