Слика

Награди на Европска недела на мобилност

Награди на Европска недела на мобилност

Во 1963 во Скопје имало 100.000 велосипеди, почист воздух – подобар живот
Дојдете да не посетите на Европската недела на мобилност на 20 септември во Парк кај Школка, ќе биде интересно, освен можноста да се добијат велосипеди ќе има и награди од нас…. Се гледаме…

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s