Нашите велосипеди во Теа Модерна

Не сме ни сонувале дека оваа година наши велосипеди ќе излезат во списание. Во Теа Модерна – фотосесијата за реставрираните велосипеди. Голема благодарност до Ivana Tasev .
We never dreamed that this year our bikes will come out in the magazine. In The Tea Moderna – photo session for restored bikes. Special thanks to Ivana Tasev.

tea moderna fotosesija

 

АКЦИЈА – РЕСТАВРИРАЈ ГО ВЕЛОСИПЕДОТ НА ДЕДО

АКЦИЈА – Реставрирај го велосипедот на Дедо или Баба :)…..
За цена од кинески сити бајк…
Секој велосипед заслужува ВТОРА ШАНСА..
Не купувај нов, реставрирај го стариот….
ACTION – Restored the Grandpa/Grandma bicycle
For the price of a Chinese City Bike …
Every bike deserves a SECOND CHANCE ..
Don`t buy new, restored the old one ….

DSC_0022