Слика

Nov dizajn na skirt guard boja po izbor naracki na dragoncustom_mk@yahoo.com

DSC_0113

Advertisements

Велосифест :)

Koj e za besplatna personalizacija na velosipedot. Dojdete utre da se druzime vo park ke bideme tamu po 12 chasot…Se gledame…….https://www.facebook.com/events/540322449411784/

 

10390211_10152478771370960_7889718693165874063_n

Роденденска КМ #25

По повод вториот роденденот на Критична маса денес ке се одржи журка, ќе пробаме да ја разубавиме журката и со нашите велосипеди. Крајната дестинација ќе виде парк – Школка. Побарајте не меѓу штандовите…Се гледаме…https://www.facebook.com/events/274959396019563/?ref=22

For the second birthday of Critical Mass today will be a PARTY. We will try to make a more beautiful with our bikes. The final destination is Sity park – the Shell. Find us in the end. See you … https://www.facebook.com/events/274959396019563/?ref=22

 

10402747_669762429758239_1580845598511366895_n