Одвоено

Го избркавме дождот сега на ред е малку забава!!! Филмчиња и работилници!!! Се за и околу велосипедот!!! https://www.facebook.com/events/122505291282848/126095084257202/?notif_t=plan_mall_activityСлика

Го избркавме дождот сега на ред е малку

Advertisements
Одвоено

Таму некаде во распоредот за недела на 19 мај пишете “Под обавезно” и придружете ни се на Велосифест 2013, интересни работилници и супер филмчиња….Се за и околу велосипедот. Се гледаме…

https://www.facebook.com/events/122505291282848/

Слика

Таму некаде во распоредот за недела на 19

Одвоено
Интересна новина, плетени кошници од врба на веќе постоечка железна кошница, ( или тоест. не само што добро изгледа туку и е цврста и издржлива)  800 денари. Нарачки на 075521454…

This slideshow requires JavaScript.

Интересна новина, плетени кошници од врба на веќе

Одвоено

АКЦИЈА!!! НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!!!
Од 20 октомври до 20 ноември сите што ќе донесат велосипед за реставрација добиваат 20% ПОПУСТ!!!

DON`T MISS!!! DON`T MISS!!!
From 20 October to 20 November, Who will bring bike for restoration it will receive a 20% discount!!!

Слика

АКЦИЈА!!! НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!!!