Галерија

Rolling…rolling…rolling…:)

This gallery contains 13 photos.

Галерија

Реставриран велосипед Ласта од 50 те – 50-ties bike restoration

This gallery contains 15 photos.

Реставриран велосипед Ласта од 50 те – 50-ties bike restoration Се сеќавате на овој велосипед https://dragoncustom.wordpress.com/2013/01/ со многу труд и љубов го доби заслужениот сјај

Галерија

Реставрација

НЕ ЈА ЗАБОРАВАЈТЕ АКЦИЈАТА ОД 20% ПОПУСТ ЗА РЕСТАВРАЦИЈА И РЕПАРИРАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ!!! Што се случува при раставрација на велосипед? Вообичаено се реставрираат постарите велосипеди, на кои сакате да им дадете втора шанса. Во зависност што сакате да се реставрира, … Continue reading

Галерија

Nightlife.kadevecer одлично ни ги сликале велосипедите

This gallery contains 5 photos.

http://nightlife.kadevecer.com.mk/Zurki/Slatkasristika_otvaranje_2012/kadevecer-201.jpg.html

Галерија

Велосипедите на Драгон Кастм на концертот на Слаткаристика (галерија)

This gallery contains 14 photos.

Слаткар и Тони Зен повикуваат Ајде да возиме точак со песната Биди Зелен заедно со  Здружението на граѓани ГоГреен и велосипедите на Драгон Кастм Dragon Custom bicycles on a Slatkaristika concert (gallery) Slatkar and Toni Zen with song Lets ride … Continue reading

Галерија

Custom retro bike

This gallery contains 15 photos.

Ви го претставуваме новиот кастм велосипед од Dragon Custom. Се работи за велосипед повеќе од 50 години стар кој е реставриран, а потоа кастимизиран. За сите оние кои што не успееа да го видат на Skopje Design Week. Велосипедот е … Continue reading