Слика

Работилница – едукација, забава

Во склоп на настанот “ Биди пријател на животната средина учестувај во проектот Еко Пакет“ поминавме забавни 2 часа со децата од основните училишта од цела Македонија. Зборувавме колку е здраво да возиш велосипед, што е реставрација или реупотреба на велосипедот, што значи да го персонализираш и украсиш својот велосипед. Правевме корпи и разни додатоци од Тетра пак. И ние и децата си поминавме супер 🙂 🙂 🙂

 

Слика

Големи железни ѕвончиња

Големи железни ѕвончиња цена 150 ден. Нарачки на 076471866

13007139_876502625829227_2266465652318516743_n

Слика

Nov dizajn na skirt guard boja po izbor naracki na dragoncustom_mk@yahoo.com

DSC_0113