Галерија

Custom retro bike

This gallery contains 15 photos.

Ви го претставуваме новиот кастм велосипед од Dragon Custom. Се работи за велосипед повеќе од 50 години стар кој е реставриран, а потоа кастимизиран. За сите оние кои што не успееа да го видат на Skopje Design Week. Велосипедот е … Continue reading