Слика

Работилница – едукација, забава

Во склоп на настанот “ Биди пријател на животната средина учестувај во проектот Еко Пакет“ поминавме забавни 2 часа со децата од основните училишта од цела Македонија. Зборувавме колку е здраво да возиш велосипед, што е реставрација или реупотреба на велосипедот, што значи да го персонализираш и украсиш својот велосипед. Правевме корпи и разни додатоци од Тетра пак. И ние и децата си поминавме супер 🙂 🙂 🙂