Слика

И ете… еден наш персонализиран велосипед стигна во списанието Unique And there … one of ours personalized bikes in magazine Unique :)

Unique Karlo velosiped

Велосифест 2013 – Bikefest 2013

Нешто научија и посителите, нешто и ние научивме од нив, тетовирани велосипедии, супер филмчиња и насмеaни лица – Велосифест 2013 – They learn something from us, we learn something from them, pimp bikes, great bike movies and a lot smiling faces – Bikefest 2013

This slideshow requires JavaScript.

Галерија

Реставриран велосипед Ласта од 50 те – 50-ties bike restoration

This gallery contains 15 photos.

Реставриран велосипед Ласта од 50 те – 50-ties bike restoration Се сеќавате на овој велосипед https://dragoncustom.wordpress.com/2013/01/ со многу труд и љубов го доби заслужениот сјај

Одвоено

Го избркавме дождот сега на ред е малку забава!!! Филмчиња и работилници!!! Се за и околу велосипедот!!! https://www.facebook.com/events/122505291282848/126095084257202/?notif_t=plan_mall_activityСлика

Го избркавме дождот сега на ред е малку

Одвоено

Таму некаде во распоредот за недела на 19 мај пишете “Под обавезно” и придружете ни се на Велосифест 2013, интересни работилници и супер филмчиња….Се за и околу велосипедот. Се гледаме…

https://www.facebook.com/events/122505291282848/

Слика

Таму некаде во распоредот за недела на 19

Одвоено
Интересна новина, плетени кошници од врба на веќе постоечка железна кошница, ( или тоест. не само што добро изгледа туку и е цврста и издржлива)  800 денари. Нарачки на 075521454…

This slideshow requires JavaScript.

Интересна новина, плетени кошници од врба на веќе