Галерија

Реставрација

НЕ ЈА ЗАБОРАВАЈТЕ АКЦИЈАТА ОД 20% ПОПУСТ ЗА РЕСТАВРАЦИЈА И РЕПАРИРАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ!!! Што се случува при раставрација на велосипед? Вообичаено се реставрираат постарите велосипеди, на кои сакате да им дадете втора шанса. Во зависност што сакате да се реставрира, … Continue reading

Галерија

Nightlife.kadevecer одлично ни ги сликале велосипедите

This gallery contains 5 photos.

http://nightlife.kadevecer.com.mk/Zurki/Slatkasristika_otvaranje_2012/kadevecer-201.jpg.html

Галерија

Велосипедите на Драгон Кастм на концертот на Слаткаристика (галерија)

This gallery contains 14 photos.

Слаткар и Тони Зен повикуваат Ајде да возиме точак со песната Биди Зелен заедно со  Здружението на граѓани ГоГреен и велосипедите на Драгон Кастм Dragon Custom bicycles on a Slatkaristika concert (gallery) Slatkar and Toni Zen with song Lets ride … Continue reading

TONI ZEN I SLATKAR SO VELOSIPEDITE NA DRAGON CUSTOM

Dokolku dosega ne se te imale moznost da gi poglednete kastm velosipedite na Dragon Custom, ne propustajte vecerva na koncertot na Slatkaristika. So pesnata ” Bidi zelen” i Zdruzenieto na gragani GoGreen, velosipedite na Dragon Custom ke prodefiliraat niz scenata. DOJDETE DA SE POVOZIME!!!