Одвоено

АКЦИЈА!!! НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!!!
Од 20 октомври до 20 ноември сите што ќе донесат велосипед за реставрација добиваат 20% ПОПУСТ!!!

DON`T MISS!!! DON`T MISS!!!
From 20 October to 20 November, Who will bring bike for restoration it will receive a 20% discount!!!

Слика

АКЦИЈА!!! НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!!!